0
AdmiralBet ABA Liga

KAD NISAM NIŠTA URADIO SEM TOGA: Predrag Drobnjak se osvrnuo na trojku iz auta

Objavljeno: 01.01.19 u 14:45

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije i bivši igrač Partizana Predrag Drobnjak govorio je o čuvenoj trojci protiv Crvene zvezde.

Bio je to čuveni šut u poslednjoj sekundi sezone 2006/2007, a o tom detalju se priča više od deset godina. Drobnjaka to pomalo ljuti, jer ispada da je to sve što je uradio u svojoj bogatoj karijeri.

– Ja kao da ništa nisam igrao osim što sam šutnuo tu trojku. Svi me pitaju za to i svi pričaju o tome. Ta trojka nije bila presudna, a nisam je ni šutnuo iz auta. Pitanje je da li sam sa obe noge bio na parketu pre nego što je lopta došla do mene. Pokušavao sam ljudima da objasnim u čemu je razlika. U košarci kad ulaziš iz auta moraš sa obe noge da budeš na terenu, to su delići sekunde koji ne mogu ni da se vide – istakao je Predrag Drobnjak za Sport klub.

On je naveo i da je tadašnji tim Partizana bio znatno kvalitetniji od Zvezdinog i da se pitanje pobednika u finalnoj seriji nije ni postavljalo.

– To je bila prva utakmica, realno bili smo mnogo bolji od Zvezde i mi bismo to bez ikakvih problema dobili. Zvezdu smo sledeću utakmicu pobedili sa 20 razlike, treći meč je bio bez veze, a četvrtu smo ih ponovo dobili sa 20 razlike na njihovom terenu. Bili smo bolji i osim što bi oni poveli sa 1:0 nemam nikakvu dilemu da bismo seriju završili u našu korist – izjavio je Drobnjak.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter