0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Totenhem, da ‘pevcima’ lepo krene u novoj godini

Objavljeno: 01.01.19 u 11:55

Prema tradiciji prvi dan u Novoj godini je rezervisan uglavnom za utakmice u Engleskoj, pa smo izabrali mečeve iz nekoliko liga da vidimo da li možemo da budemo uspešni. 

KARDIF – TOTENHEM 2 (1.50)
 
Domaćin je posle pobede u Lesteru svakako motivisan da ponovo obraduje svoje navijače, a „petlovi“ žele iskupljenje za poraz od pre nekoliko dana i prema kvalitetu ekipe treba da ostvare uspeh.
 
ASTON VILA – KPR 1 (1.80)
 
Vreme je da proradi ekipa iz Birmingema posle dva kiksa mada rival se nalazi u dobroj seriji tako da predstoji žestoka borba sa ciljem domaćina da stigne do uspeha.
 
PITERBOR – SKANTROP 1 (1.80)
 
Nema dileme da je plan domaćina da upiše nova tri boda i napravi korak napred mada pored dobre forme domaćin igra efikasno tako da verovatno sledi uživanje za navijače.
 
BERI – KRUV 1 (1.80)
 
Mečevi ova dva tima su veoma intresantni tako da sledi nova poslastica za gledaoce, a domaćin želi da zakorači u Novu godinu sa tri boda kao potvrda uspona forme.
 
Ukupna kvota na tiketu je 8.74.
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter