0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda savladala Budućnost, Partizan kažnjen – poznata zamena za Borjana, Saviću propao transfer

Objavljeno: 30.12.18 u 23:30

Sitno brojimo do kraja ove godine.

Pretposlednji dan u staroj godini obeležilo je nekoliko veoma zanimljivih vesti, ali i pobeda crveno-belih.

Lepe vesti koje su stigle iz Amerike otvorile su i ovaj dan. Srpski centar Nikola Jokić ponovo je maestralnom partijom uspeo da dođe do tribl-dabl učinka.

Danima iza nas veoma je, kada su transferi u pitanju, interesantno u Ljutice Bogdana, a danas se pojavila i inoformacija koji golman spremno čeka rasplet vezano za trensfer Milana Borjana. Takođe danas je stigla i potvrda da će se crveno-beli uskoro rastati sa jednim napdačem.

Na ceni je ove zime srpski štoper Nikola Milenković,  ali i vezista Sergej Milinković-Savić. Međutim, i srpski klubovi za koje su oni nastupali prate rasplet čitave situacije, a evo i zašto…

Talentovani krilni napadač, danas je prešao iz Crvene zvezde u Partizan, a štoper crveno-belih postigao je veoma efektan pogodak za nacionalni tim Australije.

Disciplinci ABA lige kaznili su veoma oštro Košarkaški klub Partizan zbog onoga što se dešavalo na utakmici sa Cedevitom.

Do jednog skoro dogovorenog transfera, kada je u pitanju Zvezda izgleda da neće doći, a razlog svega je to što se klub iz Turske predomislio. Nekadašnji defanzivni vezni ovog kluba potpisao je novi ugovor, i to za Barselonu.

Izabranici Milana Tomića stigli su do 13. vezane pobede u šampionatu, a večeras je pala Budućnost. Jednim potezom sa tog meča navijače je oduševio kapiten tima.

Legendarni UFC borac raspametio je zbog jedne objave na društvenim mrežama sve pratioce iz naše zemlje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter