0
ATP

FOTO: STARSPORT

OTIŠAO, ALI NIJE ZABORAVLJEN: Pepe Imaz još uvek ‘trn u oku’ ljubiteljima Novaka Đokovića!

Objavljeno: 30.12.18 u 17:07

Novak Đoković je prošle sezone igrao izuzetno slabo, izgledao je, narodski rečeno, kao „izduvan balon“ i činilo se da je kraj ozbiljne karijere na vidiku, što su navijači širom sveta povezali sa likom i delom Đokovićevog savetnika Pepea Imaza.

Sredinom ove godine dvojac se razišao, a o njihovom odnosu pričao je francuski trener Patrik Muratoglu, trenutno zadužen za formu Serene Vilijams.

– Povratak na svetski vrh je jedan od najvažnijih događaja u 2018. godini. Nepredvidivo, pogovoro jer je bio psihički odsutan u potpunosti. Odrekao se tima zbog Pepea Imaza, krajnje kontroverznog čoveka. Zbog njega se odvojio od sivh, izgubio je „dušu“. Videlo se da ga ne zanima ishod meča, a ranije ga je krasila izuzetna emotivnost, rekao je Miratoglu u izjavi datoj „Le Figaru„.

Potom je nastavio:

– Ali i predvidivo, jer je pad došao isključivo zbog psihičkog stanja. Kada ga je promenio, bilo je jasno svima da, ako se vrati onaj ratnik kog znamo, doći će i rezultati. I to se i dogodilo. Vratio se timu, postao zainteresovan, i tako potvrdio moje mišljenje o njegovom kvalitetu, dodao je Muratoglu, koji je za kraj rekao:

– Ukoliko je Federer najboljih svih vremena, onda je Đoković najjači.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter