0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE SE SNAŠAO: Crvena zvezda se rastaje sa napadačem, Brazilcu lepo u Beogradu!

Objavljeno: 30.12.18 u 10:54

Crveno-beli neće praviti problem ukoliko igrač postigne dogovor da do juna bude na pozajmici u drugoligašu iz Španije.

Uspela je Zvezda da „slomi“ Bragu i plati za doalazak Nikole Stoiljkovića na pozajmicu, ali napadač se izgleda nalazi na izlaznim vratima stadiona „Rajko Mitić“. Interesovanje je poakzala Majorka i drugoligaš je spreman da pruzme primanja napadača do 30. juna, kada postaje ponovo član portugalskog kluba sa kojim ima ugovor do juna 2021. godine.

Pored rasterećenja budžeta kao i kada je u pitanju Rašid Samuila, bivši igrač Rada i Čukaričkog na proleće ne bi imao minutažu kao u finišu prvog dela sezone i rastanak je prava opcija za obe strane.

Golgter je imao priliku da se pokaže, nije opravdao poverenje rukovodstva i trenera Vladana Milojevića i već posle Nove godine, kako saznaje HotSport trebalo bi da se utanači selidba na prelepo špansko ostrvo. Za crveno-bele je na tri fronta upisao 15 mečeva i na terenu je ukupno proveo 811 minuta, a postogao je pet pogodaka i imao dve asistencije. Poslednji put je nastupio u najboljem timu u prvom poluvremenu protiv Napplija na gostovanju u Ligi šampiona.

Šampion Srbije je hteo da pronađe novi klub i Džonotanu Kafu, ali je Brazilac odbio da do leta napusti Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter