0
ATP

FOTO: STARSPORT

FLEŠ SA MREŽE: Stric Novaka Đokovića gost bugarskog premijera Bojka Borisova, evo razloga…

Objavljeno: 30.12.18 u 09:35

Stric Novaka Đokovića Goran sastao se sa premijerom Bugarske Bojkom Borisovim, a tema je bio turnir u Sofiji koji je dobio kategoriju 250.

Jedan od većih teniskih turnira u 2019. godini biće održan u Sofiji od 4. do 10. februara. Ovo takmičenje od sada će biti deo serije 250, što znači da će privući neke od najboljih tenisera sveta. Tim povodom sastali su se premijer Bugarske Bojko Borisov i stric najboljeg tenisera sveta Goran Đoković.

Po prvim informacijama naš as bi mogao da se nađe u prestonici Bugarske u februaru. Goran Đoković je ocenio da je predstojeći turnir veoma važan za komšije i uporedio ga sa kandidaturom Rumunije, Grčke, Srbije i Bugarske za Evropsko i Svetsko prvenstvo u fudbalu.

BTA (Bugarska novinska agencija) očekuje da će na turniru nastupiti vrhunski teniseri Karen Hačanov, Stefanos Cicipas, Danil Medvedev, Stanislas Vavrinka, Gael Monfis i Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter