0
U pripremi

FOTO: PRINTSCREEN

TRINKIJERI ‘DOMINIRAO’ U LJUBLJANI: Šta ćeš više od novog plejmejkera?!

Objavljeno: 29.12.18 u 20:45

Trener Partizana Andrea Trinkijeri poručio je iz Ljubljane da će dolaskom novom pleja Aleksa Renfroa njegov tim biti iz dana u dan sve bolji.

Italijanski stručnjak uspeo je ono što trenerima Partizana nije u poslednjih šest godina – da se crno-beli u Beograd iz Ljubljane vrate sa trijumfom. Olimpija je večeras savladana rezultatom 72:66.

– Utakmica je bila baš kako sam očekivao – teška. Nijedna ekipa nije uspela da razbije utakmicu. Za nas je važna pobeda. Koliko je prošlo, šest godina da Partizan nije ovde pobedio? Igrali smo na momente solidno u odbrani, solidno u napadu. Nismo bili dovoljno iskusni da vežemo napad i odbranu, ali smo na kraju zaslužili pobedu, jer smo napravili bolje stvari kada je trebalo da se naprave u ključnim momentima- rekao je Trinkijeri.

Navijače je obradovala partija novajlije u timu Aleksa Renfroa, koji je postigao 11 poena i imao po četiri asistencije i skoka.

– Zadovoljan sam. Igrao je. Treba nam veteran. Videli ste, zna šta radi. Nije sjajno igrao, ali došao je pre dva dana. Igrao je, vodio je ekipu. Dok je bio u igri imali smo 15 poena plus. Šta ćeš više od novog plejmejkera? Moramo samo da radimo, imamo 2. januara tešku utakmicu u Top 16 Evrokupa. Moramo da probamo svaki dan da budemo bolji. Kad dođe novi igrač, plejmejker, odmah je to mali ško za hemiju tim, to sad moramo na tome da radimo- zaključio je Trinkijeri.

Partizan sada ima skor od sedam pobeda i šest poraza u regionalnoj ABA j.t.d. ligi, a već 2. januara otvoriće takmičenje u TOP 16 fazi Evrokupa gostovanjem Lijetuvos Ritasu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter