0
Evropske lige

RANIJERI BESAN: Kamara me nije ispoštovao, oteo je Mitroviću loptu! MITROVIĆ: Imali smo malu raspravu!

Objavljeno: 29.12.18 u 19:55

Fulam je najzad pobedio i to golom Aleksandra Mitrovića u nadoknadi vremena, a utakmicu sa Hdersfildom obeležio je neprofesionalan potez Kamare.

Naime, Fulam je u 82. minutu pri rezultatu 0:0 iznudio penal. Po unapred odrđenom dogovoru zadužen za jedanaesterce je srpski napadač Aleksandar Mitrović. Ipak, posle ‘male rasprave’ loptu je od Srbina uzeo Francuz Kamara. Šutirao je i promašio. Srećom po navijače Fulama Aleksandar Mitrović je u nadoknadi vremena postigao pobedonosni gol – 1:0. To nije smirilo menadžera Fulama Klaudija Ranijerija.

– Kamara nije ispoštovao klub, navijače i saigrače. Razgovarao sam sa njim, to nije u redu. Rekao sam Kamari da ostavi loptu Mitroviću i on to nije poslušao. Hteo sam da ga ‘ubijem’, ne može čovek da izvede penal samo zvog toga što je poslednji izveo on i da gol protiv Mančester junajteda. Morao je šutirati Mitrović – rekao je Ranijeri posle meča.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Na događaj iz 82. minutu se osvrnuo i Aleksandar Mitrović.

– Imali smo malu raspravu, milsim da je penal bio moj posao. Nije razmišljao kao ja, ali i to poštujem.

Govorio je srpski fudbaler i o samoj utakmici, to jest suzama koje su same tekle.

– Poslednji put sam bio nesrećan, jer smo ispustili pobedu. Hteo sam da plačem. Danas sam srećan i ponovo bih zaplakao. Ova pobeda protiv konkurenta za opstanak za nas vredi šest bodova, a ne tri – rekao je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter