0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

TO JE ‘VELIKI ZALOGAJ’: Zvezda želi napadača Sent Etijena! (VIDEO)

Objavljeno: 29.12.18 u 21:27

Fudbalski klub Crvena zvezda naciljao je napadača koji godinama trese mreže u Ligi jedan, da li sledi bitka sa Glazgov Rendžersom.

‘Bomba’ stiže iz Francukse! Crvena zvezda želi napadača Sent Etijena Roberta Berića. Ovu vest prenelo je nekoliko portala u zemlji ‘galskih petlova’. Robert Berić ima 27 godina i član je reprezentacije Slovenije.

Napadač je u Sent Etijen stigao 2015. godine iz bečkog Rapida gde je na 38 utakmica postigao 30 golova. Zeleno-beli su ga platili 7,5 miliona evra. Karijeru je počeo u Krškom, a u Sloveniji je još igrao za Maribor. Potom se preselio u Austriju, tačnije Šturm iz Graca, a potom je usledila selidba u Beč.

Francuski mediji pišu da nije samo Crvena zvezda u redu za Roberta Berića. Slovenca bi u svom timu rado video menadžer Glazgov Rendžersa Stiven Džerard. Po ‘Transfermarketu’ cena Berića je oko 4,5 miliona evra.

Naravno, veliko je pitanje da li u pisanju Francuza ima istine. Podsetimo, Crvena zvezda ima veliki broj napadača na raspolaganju, tu su Ričmond Boaći, Milan Pavkov, Nikola Stojiljković i supertalentovani Dejan Joveljić. Takođe, sama cena Slovenca je nerealna za uslove u Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter