0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi na Zamalek, Braga i CSKA su ‘dvojke’

Objavljeno: 28.12.18 u 12:47

Približava se nova godina i poslednji vikend pred praznike donosi uzbuđenja na pojedinim terenima širom sveta, kao i borbu pod obručima večeras u Evroligi.

ZAMALEK – PETROJET 3 -4 GOLA (2.30)

Domaćin igra efikasno poslednjih nekoliko mečeva i ima ulogu favorita sa rivalom koji se nalazi u rezultatskoj krizi tako da neće verovatno uspeti da pripreti, ali mogu da daju bar jedan pogodak.

UEA – KUVAJT 1 (1.70)

Reprezentacije se u ovom delu sveta spremaju za Kup Azije, koji sledi tokom januara tako da selektori isprobavaju pojedine taktičke varijante i domaćin je pikirao pobedu.

SETUBAL – BRAGA 2 (1.70)

Takmićenje u Liga Kupu polako ulazi u završnicu tako da klubovi ne žele mnogo da reskiraju, a logično je da posle ubedljivog poraza od Benfike dođe do ‘buđenja’ gostiju.

PANATINAIKOS – CSKA MOSKVA 2 (1.60)

Rusi sa puno elana stižu u Atinu ekipi koja posle promene trenera polako traži formi i mini pauza će im svakako pomoći, ali gosti su večeras apsolutni favoriti.

Ukupna kvota na tiketu je 10.63.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter