1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŠA DOBIJA POZNATOG TRENERA: Samo da se papiri potpišu i počinje sa radom ‘neka nova Vojvodina’

Objavljeno: 27.12.18 u 16:00

Dogovor je postignut i samo ostaje da se definišu sitnice pre zvaničnog povratka iskusnog stručnjaka na ‘Karađorđe’.

Prethodnih dana se najavljivalo da će novi trener Vojvodine postati Milorad Kosanović, koji je danas, kako saznaje HotSport sklopio sporazum sa rukovodstvom sa ‘Karađorđa’.

Ostaje samo da usledi sastanak Upravnog odbora da sve verifukiju i da usledi zvanična promocija potpisivanja ugovora do leta 2020. godine. Planovi obe strane su se poklopili tako da će iskusni trener strateg preuzeti trenersku palicu tima, koji je vodio na početku karijere od 1992. do 1995. godine. Pre toga je imao ulogu sportskog direktora i kumovo je dolasku Siniše Mihajilovića, afirmaciji Slaviše Jokanovića, Miroslava Tanjge, Ljubomira Vorkapića, Dragana Punišića

Kosanović je sporazumno prekinuo saradnju sa Napretkom i alfa i omega Kruševljana vodi razgovore sa potencijalnim naslednikom pod Bagdalom. Iskusni stručnjak je prethodnih godina „vezan“ za Srbiju, gde je još radio u Borcu iz Čačka, Novom Pazaru i Radniku iz Surdulice.

U klubu iz Novog Sada veruju u berićetno proleće sa Miloradom Kosanovićem, a na prolećnoj premijeri čeka ih 16. februara megdan u Beogradu sa Crvenom zvezdom. Naravno, sledi rekonstrukcija igračkog kadra.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Djumi ima ljubav i zelju . Krivi zelju i nadu aKosan rezultate. I meni je krivo kad igrac ili trener pogotovo ponikao Vosi predje direktno ili zaobilazno direktnim konkurentima prevashodno u Zvezdu ili Partizan auposlednje vrijeme u Cuku ili Nis ali moramo prijeci preko toga kako znamo ujediniti se oko Vose iradovati se njenim uspjesima i dostojanstveno tjgovati u porazima kojih ce sa Kosanom nadajmo se biti malo. Ipak je on u Vosi u 2 navrata imao puno uspjeha. A sad on ce znati sta treba jer odlicno poznaje nasu ligu. Ipak Kosane srecno na radost Vosinih iskrenih navijaca i dobro dosao kuci. Djumija za sp.disu ili direktora oml.skole a Krivog i Saulu za pomocn. Kosanu da peku zanat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter