3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD VUČELIĆ: Nećemo koristiti nameštanja kako bi došli do uspeha, nadamo se boljoj godini…

Objavljeno: 27.12.18 u 13:42

U Humskoj je danas predstavljen kalendar za narednu godinu.

Tom prilikom upriličen je koktel, a pristunima su se obratili čelnici kluba.

Predsednik Partizana, Milorad Vučelić izjavio je da se nada da će naredna godina biti bolja za crno-bele, ali je i sumirao godinu koja je na izmaku.

– Promocija kalendara, to je jedini kalendar koji omogućava da se pravilno prati tačno vreme. Pokazuje različita godišnja doba, bivše utakmice i iskušenja, u kojem se Partizan nalazi. Mi nećemo koristtii nameštanje kao vid uspeha. Naćiće se tu i žrtve, biće svega od toga i u narednoj godini. Kada svi misle da se nebo zatvorilo, uvek je bilo rešenja kroz istoriju Partizana. Zato vam želim da se pravilno orijentišete u vremenu i prostoru. Šta god budete pričali i pisali o Partizanu, sve to ulazi u fusnote istorije Partizana. Svima vam želim uspehe u novoj godini, nadu, i veru da će naredna godina biti bolja od prethodne, rekao je Vučelić.

(Iz Humske – Stefan Smuđa)

0
0

3 Komentara

  1. Sad ce me neki moji grobari napasti ali ko nije samokritican, za njega tesko ima nade.. ,,Necemo koristiti namestanje da bi bla bla bla.. “ Na zapadu bi ga pozvali na odgovornost jer takvo krivicno delo nije iskljucio vec kaze necemo.. A ne iskljucuje da to nije vec radjeno. Tesko cemo sa njima. Ako ne krene renoviranje stadiona od marta čime su nam posle Evrope zamazali oci, marš svi iz Partizana. Covek se drži za rec

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter