0
Evropske lige

SERIJA A: Kriza baš drma Milan, Frosinone zadovoljan

Objavljeno: 26.12.18 u 14:24

U premijernom meču vanrednog 18. kola Serije A, Frosinone je na svom ternu uspeo da izvuče bod protiv favorizovanog Milana 0:0.

Nadali su se navijači ‘rosonera’ da je došlo vreme da se njihov tim vrati u Ligu šampiona. Ipak, ako četa Đenara Gatuza nastavi istim ritmom, to će postati samo misaona imenica. Milan je protiv Frosinonea pucao iz ‘ćoraka’ i put ‘grada mode’ je poneo samo jedan bod.

Gosti su zapretili već u 3. minutu, ali je Kurtone šutirao pored gola. U 18. minutu Milan je imao novu šansu, ali je Kastieljo takođe šutirao pored gola. Frosinone je zapretio u 30. minutu, ali je Donaruma zaustavio šut napadača domaćeg tima. Sedam minuta kasnije zatresla se mreža Milana, ali je sudija Marko Guida poništio pogodak posle pregleda VAR snimka.

U drugom delu igre Milan je ponovo prvi zapretio preko Kurtonea, ali je lopta završila preko prečke. U 76. minutu pokušao je i Romanjoli, ali je Sportieljo bio na mestu. U nadoknadi vremena videli smo po jednu šansu sa obe strane. Prvo je u 91. minutu zapretio Iguain, ali je golman Frosinonea sjajno intervenisao, da bi tri minuta kasnije Siano šutirao, a Donaruma sprečio poraz ‘rosonera’.

SERIJA A, 18. KOLO:

Sreda:

Frosinone – Milan 0:0

15.00 Atalanta – Juventus
15.00 Bolonja – Lacio
15.00 Kaljari – Đenova
15.00 Fiorentina – Parma
15.00 Sampdorija – Kjevo
18.00 Roma – Sasuolo
18.00 SPAL – Udineze
18.00 Torino – Empoli

20.30 Inter – Napoli

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter