0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Siti, ‘kec’ na nepobedivi Lids

Objavljeno: 26.12.18 u 10:30

Samo je ‘kiks’ ekipe Leandrea Tavambe u Saudijskoj Arabiji ‘kumovao’ padu tiketa, a danas je širok izbor mečeva tako da ćemo pokušati da „verujemo“ u favorite dan posle proslave katoličkog Božića u Evropi.

LESTER – M. SITI 2 (1.50)

Domaćin je pre nekoliko dana uzeo skalp Čelsiju u Londonu, a sada je cilj da zaustave drugog giganta koji posle kiksa kod kuće nema pravo na grešku u trci sa Liverpulom.

FROSINONE – MILAN 2 (1.60)

Jeste slavni klub u krizi i dugo nisu ostvarili pobedu, ali danas im se ukazuje solidna prilika da se vrate u pravi ritam i konačno se vrate kući sa upisana tri boda.

GENK – GENT 1 (1.70)

Lider igra dobro i pobeđuje redom tako da želi da i večeras nastavi u pravom ritmu, mada mora da budu veoma oprezan sa rivalom koji ume da pomuti računicu bez obzira što su slabiji.

LIDS – BLEKBURN 1 (1.70)

Posle senzacionalnog preokreta i pobede nad Aston Vilom u gostima ekipa trenera Bjelse juriće bez nekoliko standardnih igrača novu pobedu i treba ih ispratiti, pošto je očigledno da su u naletu.

Ukupna kvota na tiketu je 6.93.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter