0
Evropske lige

VOLE IME LUKA: Kristal Palas naciljao još jednog Srbina?

Objavljeno: 25.12.18 u 17:10

Kristal Palasu hitno je potreban nova ‘devetka’, fudbaler koji će znati da iskoristi dobre prodore po bokovima Vilfreda Zahe i Arona Tauzenda.

Tim iz Londona je doveo jednog Luku, pre dve godine iz Olimpijakosa je stigao Milivojević. Vrlo brzo Srbin je postao nezamenjiva karika u timu Kristal Palasa, te uprava ovog kluba želi da dovede još jednog igrača sa istim imenom.

Kako javljaju mediji sa ‘ostrva’, Kristal Palas u svojim redovima želi Luku Jovića. Pregovori oko prelaska Mišija Batšuaija iz Valesnije su propali, te su se u Londonu okrenuli supertalentovanom Srbinu.

FOTO: YouTube

Ipak, ta misija za njih nije nimalo laka. Naime, pitanje je hoće li Ajntraht uopšte prodavati Luku Jovića koji još zvanično nije član ovog kluba, već je pozajmljeni fudbaler iz Benfike. To znači da će ‘orlovi’ prvo morati da za dogovorenih šest miliona evra otkupe ugovor Srbina, pa tek onda donesu odlulu o prodaji za 40 miliona kolika je trenutno tržišna cena mladog fudbalera.

Drugi problem za Kristal Palas mogao bi da bude taj što Luku Jovića u ovom trenutku prate mnogo jači klubovi poput Bajerna, Borsuije, Barselone, Reala i Napolija. Zanimljiv januar je pred nama, ali pre svega navijačima kluba iz Frankfurta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter