0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REMONT NA KROVU: Osmorica odlaze – Milunović u Maleziju, Petrović bez ugovora

Objavljeno: 25.12.18 u 15:17

Velike promene kada je u pitanju igrački kadar pripremaju se na Voždovcu.

Sportski sektor na čelu sa direktorom Goranom Grkinićem radi svakodnevno i u vremenu pauze nema odmora.

Za prolećni deo priprema se potpuno nova ekipa, sa desetoricom se pregovara oko dolaska u redove Zmajeva, dok će čak osam igrača napustiti ovaj tim.

– Voždovac je klub koji ide uzlaznom putanjom, to je vizija kluba i Voždovac to i zaslužuje. Želimo da vratimo Voždovac u gornji deo tabele. Kada se sve sabere i oduzme ova polusezona je definitivno bila za zaborav. Letos jeste bilo grešaka, ali pred nama je još jedna zanimljiva zima. Pred nama je još jedan prelazni rok i želimo dobro da se pojačamo. Ove zime smo napravili dobar transfer, kao i prethodne kada smo odradili dobar prelazni rok,započeo je Grkinić.

– Želimo da pojačamo igrački kadar sa četiri do pet ozbiljnih igrača, koji će moći da naprave razliku na terenu i koja će biti istinska pojačanja za Voždovac. Želimo da dovedemo i mlade igrače, ali ni godine nisu bitne, bitno je da igrači koji dođu mogu da donesu pozitivnu razliku u kvalitetu i pre svega da donesu prednost na terenu, nastavio je on.

FOTO: STARSPORT

Do sredine narednom meseca trebalo bi da bude oformljena ekipa.

– Na spisku želja šefa stručnog štaba imamo desetak imena i u pregovorima smo oko njihovog dovođenja. Želimo da u narednom periodu do 15. januara rešimo pitanje igračkog kadra i da dovedemo igrače na kojima šef insistira, nadovezao se Grkinić.

Biće i odlazaka.

– Odrešene ruke prilikom izbora nove sredine imaće Zlatković, Zoćević i Milutinović, jer stručni štab ne računa na njihove usluge. Blagojević i Veličković će otići na pozajmicu, dok je Luka Milunović blizu odlaska u inostranstvo, odnosno odlaska u Maleziju. Todoru Petroviću je istekao ugovor i klub neće ponuditi novi. Ugovore su uveliko raskinuli Ješić i Ostojić, zaključio je Goran Grkinić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter