0
AdmiralBet ABA Liga

HUMANI GEST CRVENO-BELIH: Branko Lazić i Bili Beron ulepšali praznike najmlađima

Objavljeno: 25.12.18 u 14:59

Prvotimci Crvene zvezde Branko Lazić i Bili Beron posetili su u pratnji menadžmenta Kluba Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju.

Tom prilikom kapiten košarkaši su podelili novogodišnje paketiće.

‘Zvezdina humana nedelja’ se nastavila. Prvotimci Crvene zvezde Branko Lazić i Bili Beron su u pratnji menadžmenta kluba posetili Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju. Naime, u Paviljonu II nalazi se dnevna bolnica gde su smešteni pacijenti različitih starosnih doba i kojima je podrška i pažnja preko potrebna.

U sportskoj sala gde su se okupili pacijenti je organizovan pravi sportski dan. Akcenat je naravno bio na najmlađim pacijentima koji su imali priliku da iz prvih redova uživaju u košarkaškom umeću Bilija Berona i kapitena Lazića.

FOTO: KK Crvena zvezda mts

Vidno raspoložen, za Božić koji proslavlja, Bili Beron je svojevoljno preuzeo ulogu animatora pokazavši da osim velikog košarkaškog umeća ima i veliko srce. Izmamio je osmehe deci, pokazivao im trikove i pomogao im da i oni probace loptu kroz obruč. Veliku, kapitensku, podršku imao je u Branku Laziću koji je i ovog puta predvodio tim. Ovog puta tim istinskih heroja koji svakodnevno igraju velike utakmice.

Za kraj druženja sa mališanima, Branko Lazić i Bili Beron prešli su u uloge Deda Mraza i podelili Novogodišnje paketiće koje je pripremila Crvena zvezda uz pomoć svog partnera kompanije ‘Idea’. Pacijenti iz Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju su dobili veliku podršku za naredne, veoma važne utakmice, a njihovi osmesi su poklon za Crvenu zvezdu koji nema cenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter