9
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Macva Beograd, 14.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KAKO ĆE REAGOVATI PARTIZAN: Zajednica odgovorila crno-belima – poznat je epilog meča sa Mačvom!

Objavljeno: 24.12.18 u 19:22

Partizan je uložio žalbu, pokrenuo medijski rat protiv prvog čoveka Zajednice Superligaša i dobio negativan odgovor kada je reč o ‘snežnoj’ utakmici protiv Mačve.

Zajednica superligaša odbila je zahtev Partizana da se ponovi utakmica protiv Mačve koja je u 22. kolu prvenstva Srbije odigrana u petak, 14. decembra po veoma teškim i snežnim uslovima i završena rezultatom 0:0.

Partizan je dobio odgovor u kom se navodi da je zahtev za ponovnim igranjem po regularnijim uslovima odbijen, a sada se očekuje reakcija kluba iz Humske, budući da je najavljeno da će istupiti iz lige ukoliko taj zahtev bude i odbijen, što se i desilo.

Sledeća instanca kojoj crno-beli mogu da se obrate jeste Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije.

Sutra će biti održan i sastanak Izvršnog odbora Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, čiji su mečevi tog vikenda bili pomereni, a na kom će Partizan pokušati ipak da izdejstvuje novo odigravanje meča protiv Mačve.

Tim sastankom će predsedavati Dragomir Lazović, sa kojim su čelnici crno-belih u otvorenom medijskom ratu i biće interesantno videti kakav će biti ishod tog susreta.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

9 Komentara

  1. Partizan treba da privede karju ovaj cirkus od sezone, a u medjuvremenu da dogovori pristup FS Ruminije, ili Madjarske ili Bugarske i od naredne sezone otpocne takmicenje u prvenstvima tih drzava. Ovo vise nema smisla igrati.

    0
    0
    Odgovori
  2. KAKO ĆE REAGOVATI PARTIZAN:??? PA ISTUPIĆE IZ LIGE !!! Pa zar nisu poznati po tome da drže reč eto onomad i pasoš su vratili…. A možda im pomogne sud udruženog rada ??

    0
    0
    Odgovori
    • Što bi mi bili od reči kad niste ni vi u skorije prošlo vreme bili od reči, kad vam je predsednik bio Lukić koji je tad rekao da će Zvezda istupiti iz lige.

      0
      0
      Odgovori
  3. Е сад, пошто је стигао одговор, а притом и негативан, Вулетић да испуни обећање.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter