0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda prodaje štopera, Partizan čuva najboljeg – ispadi Jokića i Milutinova

Objavljeno: 23.12.18 u 23:30

Vesti iz crno i crveno-belog tabora ponovo su u centru pažnje.

Pored njih tu su i ispadi srpskih košarkaša, ali i hrvatskog trenera.

Vest koja je otvorila današnji dan bilo je isključenje srpskog centra Nikole Jokića, a sve zbog ‘ispada’ koji je načinio nekadašnji košarkaš Mege.

Nakon dolaska Nemanje Milunovića u Crvenu zvezdu, stvorila se gužva na toj poziciji, pa će jedan drugi defanzivac morati da pakuje kofere. Pored bogatih ponuda koje neprestano stižu u Humsku, uprava tog kluba rešena je da zadrži jednog od najboljih igrača, ali…

Nekadašnji košarkaš Partizana Edo Murić govorio je o emocijama nakon povratka u Pionir, a nekada veliko pojačanje tog kluba za Evroligu, danas ima novi klub.

Jedna fotografija kapitena Partizana Novice Veličkovića oduševila je navijače.

Prvo pojačanje novog trenera Mančestera mogao bi da bude Srbin, a cena bi iznosila preko 50 miliona evra. Dok je jedan drugi evropski napadač takođe na prodaju, a nekada velika zvezda sada košta manje od Boaćija ili Sume.

Srpski košarkaš Nikola Milutinov potpuno je izgubio živce, pa je pokušao da se fizički obračuna sa arbitrima, a hrvatski trener koji vodi Bajern na urnebesan način pao je pred Jovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter