0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: Kalkulacija više nema – samo pobeda

Objavljeno: 23.12.18 u 11:00

Šampion Crne Gore se muči u regionalnom takmičenju i trenutno je pretposlednji sa skorom 3-8, koliko ima i poslednja Krka.

U Bar danas stiže ekipa Olimpije koja ima pobedu više.

Kako je u najavi za ovu utakmicu Mihailo Pavićević rekao, Baranima je pobeda jedina opcija kako bi se pomerili sa dna.

– Imamo samo jedan izbor, a to je pobeda. Nema više kalkulacija. Uz dužno poštovanje prema gostima iz Ljubljane, kod kuće više ne smemo da kiksnemo. Ne možemo ni korak nazad, iza nas je jedino more. Optimizam ne baziram na domaćem terenu, već na igri u poslednje tri utakmice, protiv FMP-a, Cedevite i Ritasa. Sve tri smo mogli da dobijemo, ali smo častili Zagrepčane i u samom finišu poklekli protiv Litvanaca. Momci dobro rade na treninzima, atmosfera je jako dobra, u usponu smo forme, niko se nije povredio u Litvaniji, postoje, dakle, svi preduslovi za važnu pobedu, rekao je Pavićević, da bi se nadovezao Nemanja Vranješ:

– Očekujemo podršku veću nego ikad ove sezone, jer nam je ovo, do sada, najvažnija utakmica, ali pobedu ne može da nam donese publika, nego mi na terenu. A mi smo spremni da damo sve od sebe i odužimo se navijačima dobrom igrom i pobedom. Znam da nas ka trijumfu vodi pametna, racionalna igra, ali i bespoštedna borba svih 40 minuta. Razmišljamo samo o Olimpiji, idemo utakmicu po utakmicu da izborimo opstanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter