0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Bordo, Valensija, Briž i Totenhem na strani

Objavljeno: 23.12.18 u 09:54

Dva dana pred katolički Božić ponuda je manja mada još neki klubovi imaju obavezu pred par dana odmora, a jedino Englezi imaju obaveze tokom sledeće nedelje i danas je trenutak za pogodak.

EVERTON – TOTENHEM 2 (2.20)

Nema dileme da se gosti nalaze u naletu, a posle pobede nad Arsenalom u Liga kupu sledi bitan zadatak u šampionatu i može da se očekuje let „pevaca“ do tri boda.

BORDO – AMIJEN 1 (1.70)

Prvi su pre nekoliko nedelja zaustavili pobednički niz PSŽ-a, pa se očekuje da nastave sa dobrim igrama i ostvare pobedu na domćem terenu pred praznični rastanak sa navijačima.

VALENSIJA – HUESKA 1 (1.50)

Dugo nisu mogli da se sastave na domaćem terenu, pa ‘slepi miševi’ danas hoće da pokažu snagu protiv najslabije ekipe u ligi i ostvare pobedu, a imaju ulogu apsolutnog favorita.

BRIŽ – ANTVERPEN 1 (1.70)

Kuburi domaćin sa formom i ima delikatan ispit protiv rivala koji je uzimao skalp i velikanima tokom ove sezone, a ako žele da odbrane titulu igrači Briža moraju da se probude i pobede.

Ukupna kvota na tiketu je 9.53.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter