1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: PRINTSCREEN

EDO MURIĆ O VREĐANJIMA GROBARA: Volim i svog brata, ali se nekad potučemo!

Objavljeno: 23.12.18 u 15:45

Bivši košarkaš Partizana, a sinoć njegov ‘dželat’, istakao je da mu je mnogo teško zbog uvreda koje su mu uputili navijači crno-belih.

Cedevita je sinoć savladala Partizan u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ rezultatom 76:71, a ključnu trojku za pobedu gostiju postigao je Edo Murić kojom je doneo nedostižnih šest poena razlike Zagrepčanima.

Meč je završio sa 13 poena i osam skokova, a domaći navijači mu nisu oprostili to što je bio profesionalac i tom trojkom im zario nož u srce.

– Žao mi je što se to desilo. Boli me što su ljudi, za koje sam dao svaki atom snage i dvesta posto sebe na svakoj utakmici, tako vređali, ali posao je takav – rekao je Murić i nastavio:

– I kad sam igrao protiv rođenog brata, hteo sam da pobedim. Takav sam igrač. Igram sa energijom. Kako sam i rekao pre meča, ljubav je nešto, posao je nešto drugo. Volim i brata, ali kad smo igrali jedan na jedan, dosta puta smo se i potukli – objasnio je Murić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter