0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Incident u Pironiru kakav dugo nije viđen, Zvezda nastavila niz pobeda u Zagrebu

Objavljeno: 22.12.18 u 23:25

Utakmice ‘večitih’ rivala u regionalnom košarkaškom takmičenju obeležile su današnji dan.

Fudbaleri Crvene zvezde imaju iza sebe fenomenalnu polusezonu. Uspeli su izabranici Vladan Milojevića da izbore plasman u Ligu šampiona i tituli jesenjeg prvaka, a sada je taj dobar učinak stigao na naplatu. U Ljutice Bogdana stigla je veoma unosna ponuda za jednog od najboljih igrača. Posle godinu dana još jedan igrač dobio je dozvolu da napusti Marakanu, a njegov odlazak rastužio bi pristalice crveno-belih.

Uspeo je Nenad Lalatović da ovaj deo sezone završi na drugom mestu sa Radničkim iz Niša, ali je njegov ostanak u tom klubu neizvestan. Na adresu mladog trenera stigle su dve ponude evropskih klubova za novi angažman.

I pored toga što su za njega bili zainteresovani beogradski ‘večiti’, jedan od najboljih igrača Superlige, kako sada stvari stoje pojačaće grčkog velikana.

Košarkaši Crvene zvezde upisali su 12. vezanu pobedu u regionalnom takmičenju, ali je nešto posebno zabrinulo navijače ovog kluba na poluvremenu utakmice.

Partizan je u derbiju kola ABA lige doživo poraz, a mrlju na čitavu utakmicu bacio je incident koji se dogodio u poslednjim minutima. Navijači crno-belih bili su besni nakon utakmce, a na njihovj meti bio je plejmejker, ali i jedna frakcija ‘Grobara’.

Srpski ineternacionalac i nekadašnji igrač Crvene zvezde Darko Lazović postigao je fenomenalan pogodak za svoju Đenovu protiv Atalante, a danas se pojavila i vest da bi portugalski trener Žoze Murinjo ipak mogao da ostane u Premijer ligi.

Real Madrid postao je novo-stairi šampion sveta, dok je Luka Milivojević zatresao mrežu Mančester sitija. Solskjer je debitovao ‘petardom’ na klupi Junajteda.

I pored velikog interesovanja najjačih ovdašnjih klubova, jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša nastupa za Budućnost iz Bijeljine, a danas je dobio i vrednu nagradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter