3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI PARTIZANA BESNI: Dvojicu bi trebalo oterati, Pejdž izgubio utakmicu, udar na frakcije ‘Grobara’ (FOTO)

Objavljeno: 22.12.18 u 21:34

Društvene mreže ‘gore’ posle poraza Partizana u prepunoj dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ protiv Cedevite u derbiju 12. kola ABA lige.

Nije imao Partizan snage da sruši Zagrepčane! Pejdž i Zaograc su promašivali kada je to bilo najpotrebnije, sa druge strane bivši partizanovac Edo Murić je pogađao i skako, odigrao najbolji meč u karijeri.

Naravno, navijači Partizana na društvenim mrežama bili su veoma nezadovoljni viđenim večeras. Tako veliki deo njih bi Alekseja Nikolića i Đorđa Gagića oterao do Nove godine, za Pejdža kažu da nema ‘mu.a’ i da je prodao utakimicu.

Na udaru se našao i Edo Murić koji je baš našao kada će odigratri jedan od najboljih mečeva u karijeri. Pisalo se i o prekidu, a na udaru ‘tviteraša’ našle su se zaraćene frakcije ‘Grobara’. Evo nekih od tvitova:

0
0

3 Komentara

  1. Zar niste rekli da je Zagorac novi Bodiroga.. pa decko je potpun promasaj ..pa nama nije kos dao celu tekmu..o cemu vi pricate.

    0
    0
    Odgovori
  2. IMA KAMERE. ZA SVAKOG KO JE NESTO BACIO VELIKE
    KAZNE. DA OSETI NJIHOV
    DZEP A NE PARTIZAN. DOSTA VANDALIZMA. A
    UPRAVE CUTE LI CUTE. I
    NJIMA PO DZEPU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter