4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPLAĆUJU SE IGRE U LŠ: Ponuda koja se ne odbija, Zvezda prodaje jednog od najboljih igrača do kraja godine?!

Objavljeno: 22.12.18 u 09:41

Prema najavama iz Atine čitav posao mogao bi da se završi u narednih nekoliko dana ukoliko dođe do dogovora dva kluba.

Pre dva meseca HotSport je eskluzivno najavio da AEK iz Atine na čelu sa tadašnjim sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem želi Nenada Krstičića.

Posle odlaska Srbina sa funkcije žuto-crnih činilo se da su Grci u potrazi za novim rešenjem, ali izgleda da žele po svaku cenu vezistu šampiona Srbije. Čini se da su Atinjani baš zagrejani za Krstičića i najavljuju da žele da čitav posao završe do 29. decembra, a to će im se ispuniti ukoliko na ime obeštećenja izdvoje najmanje dva miliona evra.

Igrač je posle dolaska iz Alavesa igrao možda najboljih godinu i po dana u karijeri i svakako je skrenuo pažnju. Njegov cilj je da posle Sampdorije i Španaca igra u trećem klubu u Evropi, a ugovor sa Zvezdom je validan do juna 2020. godine.

Crveno-beli neće stopirati Krstičića u promeni kluba, pored ponude da produži ugovor pošto na toj poziciji imaju Jovičića, Jovančića, Čaušića, Ebisilija i juce je doveden kapiten Napretka Vulić. Jasno je da učešće u Ligi šampiona treba da se još dodatno naplati prodajom igrača.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

4 Komentara

  1. Sve ispod 5 miliona bez komentara odbiti pa zašta smo igrali LŠ? Tukli sa tim igračima Liverpul itd daleko više se treba tražiti skočila vrednost igrača pogotovo nosiocima

    0
    0
    Odgovori
    • Ti, sa kodnim imenom „Stop poklonima“ si potpuno u pravuda sve ispod 5 miliona bez komentara treba odbiti, jer svuda na granama po poarkovima Evrope rastu evrići i treba samo izvršiti berbu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter