0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Mega/Ivica Veselinov

ABA LIGA: Mega bez Bitadzea pobedila Igokeu i dobro pobegla Partizanu

Objavljeno: 22.12.18 u 23:05

U poslednjem meču dana 12. kola ABA lige Mega Bemaks je u Sremskoj Mitrovici pobedio Igokeu 93:88 i bar preko noći zauzeo poziciju tri.

Mega Bemaks je u nedelji za nama ostao bez svog možda i najboljeg igrača Gruzijca Bitadzea, koji je pojačao Budućnost, ali se to nije osetilo u igri čete Dejana Milojevića. Tim iz Beograda sa adresom hale u Sremskoj Mitrovici pobedio je Igokeu 93:88.

Bio je to meč u kom je tim iz Aleksandrovca vodio celo poluvreme, da bi Mega pred kraj trećeg perioda vodila sa čak 12 poena prednosti 73:61. Ipak, Igokea je u poslednjem periodu prišla na ‘minus pet’, a Zubčić je promašio ključnu trojku za goste. Posle toga četa Dejana Milojevića je umešno napravila osam poena prednosti, Igokea istopila na pet za konačnih 93:88.

Domaćina je do pobede vodio Marjanović sa 19 poena, Ašćerić je dodao 17, a Mokoka 15 poena. Kod Igokee su se istakli Zubčić i Vilijams sa po 16 koševa.

Mega je tako stigla do osme pobede u sezoni i posle današnjeg poraza Partizana ima dva trijumfa više od crno-belih i čini se da će se tu voditi najveća bitka za plasman u plej-of.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter