0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ u Belgiji, može i u Kaunasu

Objavljeno: 21.12.18 u 10:50

Mnogi klubovi su već završili posao za ovu godinu i igrači su na odmorima, a predstoje još neka takmičenja narednog vikenda kao i danas mečevi košarkaške Evrolige.

SOSIJEDAD – ALAVES 1 (1.80)
 
Kiksnuli su plavo-beli protiv Valjadolida na svom terenu pre dve nedelje tako da večeras imaju popravni sa rivalom koji igra dobro od starta sezone i imaće težak posao da stignu do tri boda.
 
GENT – SERKL BRIŽ 1 (1.50)
 
Gosti nisu baš u bajnoj formi i nemaju veliki izbor igrača da mogu da izdrže jak ritam mada su u prošlom kolu uzeli „skalp“ Anderlehtu, dok domaćin kod kuće ima ulogu favorita.
 
KELN – BOHUM 1 (1.60)
 
Domacin sigurnim koracima hita prema povratku u Bundesligu posle samo jedne sezone u nižem rangu, pa ovu godinu hoće da zatvore sa još jednom pobedom pred punim tribinama.
 
ŽALGIRIS – MAKABI 1 (1.50)
 
Retki su mečevi u Kaunasu da domaćin nije favorit, a danas im u goste stiže Makabi koji nikako da uhvati pravi ritam i imaju samo tri pobede tako da se očekuje da „zeleni“ dođu do uspeha.
 
Ukupna kvota na tiketu je 6.48.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter