0
ATP

FOTO TWITTER PRINTSCREEN

RAFAEL NADAL ISKREN: Nema težeg od Novaka

Objavljeno: 20.12.18 u 11:51

Rafael Nadal je bio na prvom mestu ATP rang liste sve dok Novak Đoković nije ušao u formu, a upravo će srpski teniser biti Špancu najveći takmac i u narednoj sezoni.

Nadal je veliki deo sezone odigrao povređen, propustio je završnicu, ali bi početak nove trebalo da dočeka spreman za napad na Đokovića i prvo mesto:

 – Pokazao je Novak koliko je težak protivnik. Uspeo je da se vrati na vrh. Teško je igrait sa njim, još teže pobediti ga. Naši mečevi su puni intenziteta, jer sjajno pokriva sve, i bez dileme je jedan od najvećih protivnika koje sam imao, rekao je Nadal.

Što se tiče sezone koja je za nama…

– Rolan Garos je najvažniji turnir za mene. Mnogo mi znači što sam ga osvojio 11 puta, volim da igram u Parizu. Imam poseban osećaj tamo.

Dodaje za kraj da se nada da će imati više sreće sa zdravljem:

– Uspešna je bila sezona, uprkos povredama. Nadam se da ću biti zdrav, jer kada sam zdrav igram dobro. Završio sam godinu kao drugi na svetu, istakao je on.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter