2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TRENERI BEZ POSLA: Oni ne rade nigde i sada ih povezuju sa Junajtedom, tri Srbina se pominju… (ANKETA)

Objavljeno: 19.12.18 u 00:08

Mančester junajted ostao je jutros bez trenera, pošto je Žoze Murinjo otpušten posle poraza od Liverpula i ispadanja iz trke bar za Ligu šampiona.

Sada se nagađa sa imenima mogućim da naslede ‘Specijalnog’. Po kladionicama na ‘ostrvu’ prvi pik je naravno Zinedin Zidan, čovek koji je osvojio tri evropske krune sa Realom iz Madrida. Čini se da je ranije i sam Francuz davao signale da je spreman za izazove na ‘Old Trafordu’. Bez posla je od leta ove godine.

Druga opcija je Italijan Antonio Konte, on je takođe letos ostao bez posla kada je napustio Čelsi, pominjao se kao kandidat za klupu Real Madrida kada je smenjen Hulen Lopetegi, ali do dogovora nije došlo. Ipak, neki smatraju da Mančester sada traži trenera koji forsira napadačku igru, a to Italijan nije.

Treći ‘pik’ je Loran Blan. Francuz je još 2016. godine napustio PSŽ i sigurno je željan novih izazova. Kladionice na ‘ostrvu’ ga samtraju ozbiljnim kandidatom.

Neozbiljan je Arsen Venger. Neki ovog ‘starog lisca’ vide kao idealno rešenje, mada pitanje je koliko bi posle skoro tri decenije rada u Arsenalu i velikih dvoboja sa legendom Junajteda Aleskom Fergusonom mogo da sedne na užarenu ‘klupu’ na ‘Old Trafordu’.

Tu su kao i uvek kandidati iz Engleske, slobodni su Sem Olerdajs i Mark Hjuz. Nimalo blizu klupe Junajteda su i tri srpska trenera. Bez posla je Slaviša Jokanović, baš kao i Siniša Mihajlović. Svoj prvi posao traži i Nemanja Vidić, nema sumnje da bi ‘Stenu’ rado videli navijači Mančester junajteda, ali čini se da je rano…

Koga vidite kao novog trenera Mančester junajteda?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

2 Komentara

  1. Vidic je nasa legenda, ge je bio trener..nigde . nek se dokaze prvo u FMP auuu tj. ganci zvezdi koja ne sija, pa onda u svet… hahahaa

    0
    0
    Odgovori
    • Bolesniku, ti kad vremensku prognozu citas i komentarises, ti spominjes Zvezdu. Sta te ovdje povezuje sa Zvezdom osim kompleksa od velikih klubova i igraca Zvezde?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter