0
Evrokup

SPORT NA TV: Partizan bije bitku za plasman u drugu fazu Evrokupa, Zvezda protiv Galatasaraja

Objavljeno: 19.12.18 u 08:50

Pred nama je veoma bogat sportski dan.

U centru pažnje su utakmice beogradskih klubova u Evrokupu, ali tu su i prenosi fudbalskih duela koji se igraju širom ‘starog’ kontinenta.

Kada su u pitanju nastupi ‘večitih’ u poslednjem kolu Evrokupa, prvi na teren će crveno-beli koji u Istanbulu gostuju ekipi Galatasaraja. Meč počinje u 18 časova, a prenos je na prvom kanalu Sport kluba. Na istom kanalu nastavku programa, od 20 časova sledi prenos meča iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’. Izabranici Andree Trinkijerija dočekuju Turk Telekom u odlučujućoj utakmici za plasman u narednu rundu.

Na istoj ovoj televiziji možete pratiti još nekoliko košarkaških duela. Kada je u pitanju Evrokup, tu je prenos meča Ritas – Mornar na drugom kanalu od 18 sati, a na istom kanalu od 20.45 je prenos utakmice iz Milana, gde se sastaju Armani i Bajern. Na trećem kanalu od 18.30 je prenos duela Frankfurt-Uniks, a od 21 Real Madrid-Panatinaikos.

Televizija Arena sport za danas je pripremila nekoliko prenosa fudbalskih mečeva. Od 20.45 časova na prvom programu je utakmica EFL Kupa Engleske između Arsenala i Totenhema, a na drugom kanalu u isto vreme duel između Čelsija i Bornemuta. Od 21.05 na trećem kanalu je prenos utakmice Kupa Francuske između Marseja, za koji nastupa Nemanja Radonjić i Strazbura, čiji dres nosi štoper Stefan Mitrović.

Na drugom kanalu Radio televizije Srbije od 17.20 je prenos druge polufinalne utakmice Svetskog klupskog prvenstva između Kašima Antlersa i Reala iz Madrida.

Televizija Eurosport na svom drugom kanalu za sutra je pripremila dva prenosa 16. kola Bundeslige. Od 18.30 duel Šalkea i Bajer Leverkuzena, a od 20.30 meč Bajern Minhen – Lajpcig.

Evo i kompletnog TV programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter