0
Domaći fudbal

FOTO: Radnik Surdulica

PONOSNI U SURDULICI: Danoski najbolji igrač kola Superlige Srbije

Objavljeno: 19.12.18 u 15:00

Zvanični sajt Superlige Srbije saopštio je da je poslednje kolo aprvog dela prvenstva obeležio vezista Radnika iz Surdulice Zoran Danoski koji je pored gola za pobedu Radnika, zabeležio i dve asistencije u pobedi nad OFK Bačkom.

Radnik i OFK Bačka sastali su se u jedinoj subotnjoj utakmici koja je odigrana po planiranom rasporedu, a razlog je taj što je sneg sa terena očišćen dan ranije i što je teren izgledao kao tepih u poređenju sa onim po čemu su igrale ostale ekipe.

Zbog toga je u Surdulici i moglo da bude viđeno pet golova, ali i da se kroz pas igru dođe do šansi, pa otuda i Zoran Danoski odnosi priznanje najboljeg igrača kola kao pojedinac koji je upisao gol i dve asistencije u pomenutoj utakmici.

Zoran Danoski (28) je rođen u Prilepu (Makedonija), igra na poziciji levog krila, a karijeru je započeo u ekipi Kožufa iz Đevđelije. Nastupao je i za češke ekipe Most i Pribram, makedonske Metalurg, Pobeda i Tikveš, kao i hrvatski Inter iz Zaprešića. U Surdulicu je stigao tokom letnjeg prelaznog roka iz prilepske Pobede, a ove sezone zabeležio je sedam superligaških nastupa, uz jedan postignut pogodak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter