0
Fudbal

FIFA SVETSKO PRVENSTVO: Bejlov het-trik za Realovo finale sa Al Alinom (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.18 u 19:25

Šampion Evrope Real Madrid lako je izašao na kraj sa prvakom Azije ekipom Kašime Antlers 3:1 (1:0).

U finalu Svetskog prvenstva za klubove gledaćemo Real Madird i domaćina turnira Al Alin. U drugom polufinalu turnira u UAE šampion Evrope Real Madrid je sa 3:1 savladao japansku Kašimu Antlers. Veče je obeležio Geret Bejl sa tri gola.

Prošle godine je ‘kraljevski klub’ protiv Japanaca slavio sa 4:2, ali tek posle produžetaka. Ovoga puta je to bio daleko lakši posao, iako su šampioni Azije prvi zapretili preko Seržinja, ali je Kurtoa dobro intervenisao. Real je dobru odbranu rivala slomio tek u 44. minutu kad je Marselo sjajno asistirao do Bejla, a Velšanin pogodio za 1:0.

Real je do drugog gola stigao u 53. minutu, bila je to očajna rekacija odbrane Kašime, greška posle koje je Bejl mogao da se ušeta sa loptom u gol. Dva minuta kasnije Bejl je iskoristio sjajnu asitenciju Marsela i kompletirao het-trik za 3:0. Solari je tada izveo iz igre Velšanina i počeo da odmara igrače za finale sa Al Alinom. Japanci su smanjili preko Doija za konačnih 3:1.

Finale je na programu u subotu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter