3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD LALATOVIĆ ZA HOTSPORT: Nasilje nad ženama jeste vršeno, ali nad mojom suprugom i ćerkom, sve ste videli!

Objavljeno: 18.12.18 u 21:14

Strasti pod Bagdalom ne stišavaju se ni dan nakon utakmice Napretka i Radničkog. Usled najnovijih saopštenja „Čarapana“ trener Radničkog Nenad Lalatović dao je eksluzivnu izjavu za HotSport.

Lalatović je istakao je da je ovo prvi i poslednji put da se oglašava vezano za dešavanja u Kruševcu. Ističući da su jedine žrtve nasilja članovi njegove porodice.

– Drago mi je što je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje. Dešavanja na konferenciji su snimljena kamerom, javnost neka donese sud ko je kriv. Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom, majkom moje dece i nad mojom devetogodišnjom ćerkom. Unapred pripremljen „Kruševački scenario“ je pao u vodu, otišli su daleko sa uvredama i sada se u javnosti izvinjavaju. Ponavljam, neka narod pogleda šta se sve juče dešavalo i narod neka sam donese sud, jasan je Lalatović.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter