1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

FLEŠ IZ NOVOG SADA: Fofana je slobodan igrač!

Objavljeno: 18.12.18 u 21:02

Posle ne baš uspešne polusezone Novosađani su odlučili da ‘pročiste’ igrački kadar, dvojica morala da odu.

Fudbalski klub Vojvodina danas je sporazumno raskinuo ugovore sa fudbalerima Lazarom Đorđevićem (27) i Ismaelom Fofanom (30), koji su u redove „stare dame“ stigli tokom prethodnog leta.

Lazar Đorđević je u Vojvodinu došao iz slovačkog prvoligaša Podbrezove i za crveno-bele je tokom protekle polusezone odigrao ukupno sedam utakmica, dok je Fofana u Vošu stigao iz beogradskog Čukaričkog i u dresu Vojvodine odigrao 14 utakmica, postigavši pritom dva gola i zabeleživši dve asistencije.

Obojici svojih sada već bivših igrača, fudbalski klub Vojvodina želi mnogo sreće i uspeha u nastavku njihovih karijera.

0
0

1 Komentara

  1. Osim njih dvojice zahvaliti se Arsicu Bjedovu Ahcinu Mirkovu Staricu Simicu zasad. Vratiti sa pozajmice Vladica i Pilipovica. Dovesti Simuru Vulica ili Glavcica pravu „dugu“devetku i uz Neskovica Gajica izaboravih Devetaka i ostale gurati do ljeta a onda uz dopunsku selekciju iz vlastitog podmlatka i jos par POJACANjA i stabilizaciju kluba krenuti na vrh ili blizu njega.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter