0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Bergamu, ne i u Kruševcu

Objavljeno: 17.12.18 u 09:45

Ponovo nas je „srušio“ samo jedan meč i kiks Anderlehta, ali ostali fiksevi su bili pogodak u centar i pokušaćemo danas da „iskopamo“ dobitnu kombinaciju prvi radni dan ove nedelje.

ATALANTA – LACIO GG (1.60)

Jedan od derbija „Kalča“ sledi u Bergamu, a poslednjih godina mečevi ova dva rivala su protkani golovima tako da i večeras očekujemo da napadači budu efikasni na obe strane.

ZEMUN – DINAMO (V) 1 (1.50)

Gosti su odavno „otpisani“ i pored činjenice da su savladali rivala u Surdulici, svakako da je danas prednost na strani domaćina koji na kraju prvog dela sezone hoće pobedu po svaku cenu.

NAPREDAK – RADNIČKI (N) 2 – 3 GOLA (2.00)

Prvi megdan na „Čairu“ je završen remijem tako da sledi novi uzbudljiv komšijski okršaj po teksom terenu tako da neće biti lako napadačima da odrade svoj posao mada se očekuju golovi.

APOLON – AEK LARNAKA 1 (1.60)

Lider ima priliku da ponovo pobegne pratiocima i sačuva prvo mesto, a zadatak nije lak sa ekipom koja igra solidno na strani mada domaćin ima ulogu favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 7.68.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter