0
AdmiralBet ABA Liga

DA LI JE OVO SLUČAJNOST: Novi napad na Zvezdu iz Turske, i to pred meč u Istanbulu

Objavljeno: 17.12.18 u 14:52

Crveno-beli neočekivano su se našli u problemu.

Sa Malog Kalemegdana obavestili su javnost da su nalozi ovog kluba na društvenim mrežama ‘hakovani’.

U toku današnjeg dana neko je sa teritorije Turske ‘hakovao’ profile crveno-belih na društvenim mrežama Tviter i Instagram. O kompletnom slučaju obaveštenmi su čelnici Evrolige, kao i policija, a iz kluba su se oglasili saopštenjem, koje vam donosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su instagram i twitter profil kluba ‘hakovani’ od strane nepoznatih lica u ponedeljak u prepodnevnim časovima.

I pored činjenice da su zvanični nalozi kluba na ovim platformama već godinama dobro zaštićeni, i dodatno verifikovani od strane Twittera i Evrolige, očigledno dobro i unapred organizovanom akcijom, nalozi su ‘hakovani’, a dosadašnjom istragom utvrđeno je da su broj mobilnog telefona i mejl adresa koji su korišćeni za ovo ‘hakovanje’ sa teritorije Turske.

KK Crvena zvezda mts već radi aktivno na rešavanju ovog problema, o kome su već informisani čelnici Evrolige, kompanija Fejsbuk i Tviter kao i predstavnici srpske policije zaduženi za visokotehnološki kriminal.

KK Crvena zvezda mts zbog neophodnih mera koje se preduzimaju, obaveštava javnost da do daljeg ne može da utiče na sadržaj zvaničnog instagram i twitter naloga i eventualne zloupotrebe do kojih eventualno može doći, stoji u saopštenju kluba.

Narednu utakmicu crveno-beli po rasporedu igraju upravo u Turskoj. Oni će u sklopu 10. kola Evrokupa u sredu od 18 sati gostovati Galatasaraju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter