0
Fudbal

FIFA SP KLUBOVA: Real dobio rivala u polufinalu, to su Japanci (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.18 u 19:20

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima igra se Svetsko prvenstvo u fudbalu za klubove, a već je poznat prvi polufinalni par.

Šampion Evrope Real Madrid saznao je protivnika u polufinalu FIFA Svetskog prvenstva. To će biti prvak Azije ekipa Kašime Antlers. Japanci su u prvom polufinalu savldali šampiona Severne Amerike ekipu meksičke Gvadalahare sa 3:2, iako su na poluvremenu gubili sa 1:0.

Meksikanci su poveli već u 3. minutu kada je posle kontranapada Bricuela, Zaldivar glavom pogodio za 1:0. Kašima je do izjednačenja stigla u 49. minutu kada je Doi dobro ubacio loptu u peterac, a Nagaki pogodio za 1:1. Japanci su do preokreta stigli u 69. minutu, a strelac sa penala bio je Seržinjo. Sve je bilo jasno u 84. minutu kada je Abe povisio na 3:1. Gvadalahara je ublažila poraz u 94. minutu kada je Pulido prvo promašio penal, ali je iz odbitka pogodio za konačnih 3:2.

Kašima će u sredu u polfuinalu igrati protiv Real Madrida, dok River Plata čeka boljeg iz duela Al Alina iz UAE i Esperanse iz Tunisa. Taj meč je u toku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter