0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Poslednji nastup Partizana u 2018. godini, tu je i Evroliga

Objavljeno: 14.12.18 u 08:33

Petak je dan zagrevanja za vikend, evo šta nas to danas čeka na ‘malim ekranima’ kada je reč o domaćem i stranom sportu.

Najinteresantnije za ljubitelje domaćeg fudbala je sigurno premijerni meč poslednjeg jesenjeg kola Superlige Srbije između Partizana i Mačve. Crno-beli žele da 2018. godinu okončaju pobedom i veliki su favoriti protiv gosta iz Šapca. Prenos je na Areni sport jedan od 18 časova.

Kad smo kod Arene sport izdvojićemo još prenos KLS lige utakmice Mladost – Sloboda, kao i dvoboj ABA lige između Zadra i Igokee. Oba prenosa su na Areni sport dva.

Sport klub nam donosi mečeve 12. kola Evrolige. Za ljubitelje košarke u regionu meč dana je gostovanje Budućnosti kod Gran Kanarije. Meč se igra od 21 čas. U ‘elitnom’ takmičenju Bajern dočekuje Žalgiris od 20.30. Treći program Sport kluba donosi derbi engleskog Čempionšipa u fudbalu, a sastaju se Šefild junajted i VBA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter