0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Humskoj, ‘kec’ u Vigu

Objavljeno: 14.12.18 u 11:30

Posle evropskih mečeva pred vikend sledi zagrevanje sa utakmicama širom Evrope, a neki će posle ovog vikenda na zimski raspust i svakako da će biti intresantno na košarkaškim terenima.

NIRNBERG – VOLFSBURG 1X (1.80)

Nije lako domaćinu da pokuša da se izvuče iz neugodne pozicije, ali posle povratka u elitu nije urađena dobra selekcija tima što sledi u pauzi i bar bod može da donese dodatni elan za narednu godinu.

SELTA – LEGANES 1 (1.80)

Ekipa iz Viga je prošlo kolo na gostovanju nadmašila Viljareal i pokazala da se nalazi u naletu, tako da večeras žele da potvrde novom pobedom uspon forme.

PARTIZAN – MAČVA 3 – 5 GOLOVA (1.70)

Mečevi ova dva tima su obilovali golovima u tri navrata i večeras na zatvaranju jesenjeg dela sezone crno-beli pored pobede žele da budu efikasni i pokušaju da sa nekoliko golova razlike savladaju rivala iz Šapca.

LOJVEN – MEHELEN 2 (1.70)

Gosti su ispali iz elitnog ranga u Belgiji, a ako nastave u ovom pobedničkom ritmu onda sledi ekspresan povratak u maju, a ekipa je ‘skockana’ da bude uspešna što se očekuje i večeras na gostovanju.

Ukupna kvota na tiketu je 9.36.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter