0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MAŠOVIĆ I LUKOVIĆ SAGLASNI: Biće teško protiv Spartaka, ali idemo da se nadigravamo

Objavljeno: 13.12.18 u 17:30

Voždovčani u narednom kolu gostuju subotičkom Spartaku, svoja očekivanja je izneli su Alen Mašović i Andrija Luković.

Alen Mašović, strelac dva gola u pobedi Voždovca nad Dinamom, najavljuje meč sa subotičkim Spartakom.

– Utakmica sa Spartakom je poslednja utakmica u ovoj godini za nas. Zahtevna i teška kao u Surdulici protiv Dinama. Međutim, protiv Dinama smo osvojili tri dugo čekana boda i vratili se srećni za Beograd.

FOTO: Voždovac

Potom je dodao:

– Spartak je protivnik koji je poslednju utakmicu izgubio u gostima i sigurno neće stati tu, takođe i Spartak želi da ode na odmor sa pobedom. Nećemo im to dozvoliti. Idemo u Suboticu da se nadigravamo, te da pokažemo da nam nije mesto ovde gde smo sada na tabeli, odnosno da nam je mesto u plej ofu i da mirno odemo na odmor, a da se u Beograd vratimo srećni, izjavio je Mašović za zvanični sajt kluba.

Njegov saigrač Andrija Luković je istakao da će ovo biti teško gostovanje, ali je cilj pozitivan rezultat:

FOTO: Voždovac

– Imali smo prošle nedelje izuzetno tešku utakmicu, na teškom terenu protiv Dinama. Ostvarili smo pobedu u toj utakmici, jer smo svih devedeset minuta znali šta želimo. U potpunosti smo se prilagodili terenu i morali smo malo da izmenimo naš način igre. Međutim, zasluženo smo došli do pobede, rekao je bivši napadač Crvene zvezde, da bi potom dodao:

– U subotu nas očekuje još jedna teška utakmica, oavj put protiv ekipe Spartaka. Mislim da će uslovi za igru biti znatno bolji, nego što su bili prošle nedelje iz prostor razloga što je u Subotici nov teren. Ekipa Spartaka je ekipa koja voli da igra kao i mi. Želimo iz Subotice da se vratimo sa pozitivnim rezultatom i da potvrdimo pobedu koju smo ostvarili prošle nedelje u Surdulici protiv Dinama i da odemo zadovoljni na odmor, naglasio je Luković.

Susret u Subotici je zakazan za subotu, 15. decembar od 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter