0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Četiri ‘fiksa’ iz Lige Evrope, kvote su odlične

Objavljeno: 13.12.18 u 11:52

Posle Lige šampiona večeras pada odluka oko putnika za drugi deo takmičenja u Ligi Evrope i ima nekoliko intresantnih mečeva, a nastavlja se trka za bodove u košarkaskoj Evroligi.

AKHISAR – STANDARD 2 (1.70)

Pored činjenice da nemaju šanse za drugi krug domaćini se neće lako predati, mada bi trebalo da presudi individualni kvalitet i veće šanse su na strani Belgijanaca.

BEŠIKTAŠ – STANDARD 1 (1.60)

Činilo se na pola trke da crno-beli iz Istanbula ne mogu da dođu do drugog mesta, ali posle pobede u Norveškoj sledi meč pred domaćim navijačima i sa pobedom moguć je prolaz.

REN – ASTANA 1 (1.70)

Na oproštaju Francuzi žele uspeh, a nalaze se u dobroj formi što su potvrdili pobedom nad Lionom u prošlom kolu, dok je ekipa iz Kazahstana van takmičarskog ritma pošto je kod njih završena sezona.

VILJAREAL – SPARTAK (M) 1 (1.60)

Špance trese kriza i igraju baš lose, a možda večerasnji meč baš bude prekretnica u sezoni, gde je start bio katastrofalan i Rusi su pogodni da se započne pobednički niz.

Ukupna kvota na tiketu je 7.39.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter