0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

EUFORIJA U KOMŠILUKU: Marko Nikolić protiv Čelsija juri proleće u Evropi – ovo su njegove kalkulacije

Objavljeno: 13.12.18 u 11:35

Danas je poseban dan za mađarski fudbal i tamošnjeg šampiona Mol Vidi.

Marko Nikolić prošle godine mnoge je iznenadio odlaskom iz Partizana posle osvojene ‘duple krune’ i preuzeo Videoton, a kasnije ga je evropski put spojio baš sa Partizanom.

Tada se nije dobro proveo na poslednjem stepeniku pred ulazak u Ligu Evrope, ali je već naredne sezone ušao u grupnu fazu i već se nalazi na korak od istorije i evropskog proleća.

Put do toga vodi preko, ni manje ni više nego Čelsija, koji stiže u najverovatnije kombinovanom sastavu i nije preterano zainteresovan za ishod tog susreta.

Marko Nikolić i Mol Vidi (šest bodova) su u trci sa BATE Borisovim (šest) i PAOK-om (tri). Mađarski tim ima lošiji međusobni skor u odnosu na beloruski, pa mu je večeras potrebno da osvoji više bodova od njega.

BATE igra u Solunu i dakle ukoliko izgubi, Mol Vidiju će odgovarati remi sa Čelsijem, a ukoliko tim iz Borisova remizira sa PAOK-om, mađarski prvak će morati da savlada ‘plavce’.

U slučaju pobeda Čelsija i PAOK-a upravo ta dva tima će proći dalje. Obe utakmice igraju se od 18:55h.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter