0
Ostali sportovi

DOBRA VEST ZA SRBIJU: Francuzi na Svetsko prvenstvo dolaze bez najboljeg igrača!

Objavljeno: 13.12.18 u 19:35

Svetsko prvenstvo u rukometu na programu je početkom januara, a dobra vest stiže za ‘orlove’, ne i za ljubitelje ovog sporta.

Planetarno prvenstvo se od 10. do 27. januara održava u Nemačkoj i Danskoj, a selekcija Srbije nije imala baš sreće u žrebu. Naš tim nalazi se u ‘A’ grupi sa Francuskom, šampionom sveta, Nemačkom (domaćin), Rusijom, Brazilom i ujedinjenom Korejom. Iz grupe tri tima idu u drugu fazu takmičenja.

Dobra vest za izabranike Nenada Peruničića stiže iz zemlje ‘galskih petlova’, Francuzi na Svetsko prvenstvo dolaze bez svog najboljeg igrača Nikole Karabatića. Naše gore list se povredio još sredinom oktobra i sada je jasno da se neće oporaviti do starta šampionata. Zbog toga se nije našao na spisku selektora Didije Dinara. Naravno, rukometaši Francuske imaju širok spektar u izboru igrača koji će zameniti Nikolu Karabatića, ali ipak reč je o jednom od najboljih rukometaša svih vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter