0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Zvezda ubedljiva, Real na velikom ispitu

Objavljeno: 12.12.18 u 11:22

U preostalim grupama su se putnici za osminu finala Lige šampiona uglavnom iskristalisali tako da ekipe nemaju rezultatski pritisak, a jedino sledi velika borba u Ukrajini.

PLZENJ – ROMA 3 + (1.80)

Nema razloga da meč u Češkoj ne bude otvoren za uživanje navijača. Domaćin želi da se oprosti od elite bar sa bodom u džepu, a golovi na obe strane su najbolja preporuka.

REAL – CSKA MOSKVA 4 + (2.10)

U prvom meču su Rusi pobedili Real i posle igrali veoma loše tako da u revanšu može da se očekuje žestoka osveta „kraljeva“ koji najavljuju jak sastav tako da će juriti novi uspeh sa golovima.

AJAKS – BAJERN 2 (2.00)

Iskustvo je na strani ekipe iz Minhena koja igra sve bolje i izeda da su pronašli ključ za uspehe posle krize koja ih je tresla i dolaze po pobedu u Amsterdam za overu prvog mesta u grupi.

C. ZVEZDA – BREŠA 1H (1.60)

Domaćin ima četiri poraza za redom, a večeras je potrebna pobeda za miran put u Istanbul u poslednjem kolu i crveno-beli su favoriti i očekuje se da mogu bar sa devet poena razlike da nadmaše Italijane.

Ukupna kvota na tiketu je 12.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter