0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARIŽANI NA SVE ILI NIŠTA: ‘Sveci’ sa četiri ofanzivna igrača žele da sruše neosvojivu tvrđavu, da li je ovo ‘formula’ Tuhela? (SASTAV)

Objavljeno: 11.12.18 u 11:05

Računica PSŽ-a je jasna, tri boda ‘svece’ vode u osminu finala Lige šampiona, sve ostalo moglo bi da znači neuspeh i bačene milijarde.

Bio je nemački trener Tomas Tuhel jasan sinoć, PSŽ sudbinu u Ligi šampiona drži u svojim rukama. Pobeda u vreloj beogradskoj atmosferi znači plasman u osminu finala bez obzira šta će se dogoditi na ‘Enfildu’ gde se sastaju Liverpul i Napoli. Strateg Parižana je jasno juče poručio da će njegovi puleni ofanzivno krenuti od prvog minuta.

– Igraćemo napadački, želimo pobedu, gledaćemo da držimo posed lopte i da budemo brži na sredini terena. Sudbina je u našim rukama, pobeda nas vodi u osminu finala – rekao je juče Tuhel.

Šta to znači? Znači da Pari Sen Žermen protiv ‘autsajdera’ u grupi i tima koji je pobedio sa 6:1 na ‘Parku prinčeva’ neće oklevati. Na golu će biti legendarni Điđi Bufon, desnog beka trebalo bi da igra u poslednje vreme standardni Tilo Kerer, štoperski tandem trebalo bi da čine Tijago Silva i Markinjos, dok će po levom boku delovati Huan Bernat. Za kreaciju napada Parižana biće zaduženi Adrien Rabio i Marko Verati, dok će po bokovima delovati Nejmar i Anhel Di Marija. Ispred Brazilca i Argentinca naćiće se dva ‘zveri’ Edison Kavani i Kilijan Mbape.

Projketovani sastav: Bufon – Kerer, Markinjos, Tijago Silva, Bernat – Rabio, Verati – Di Marija, Nejmar – Kavani i Mbape.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter