0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

NOVI PEH: Konkurent za mesto u timu povredio Marka Grujića

Objavljeno: 11.12.18 u 17:29

Nema sreće sa povredama mladi vezista.

U minulom kolu jedinim pogotkom protiv Ajntrahta, Marko Grujić je Herti ddoneo nova tri boda.

Ipak, vezista nije mogao dugo da slavi taj gol, jer je danas na treningu doživeo novi peh. Na njega je tokom popodnevnog treninga naleteo Vladimir Darido i povredio ga. Slovenački internacionaalc igra na poziciji istoj kao i Marko, a žestokim startom na skočni zglob leve noge, on je primorao nekadšnjeg pitomca Zvezdine škole da ranije završi trenig.

– Na treningu je prštalo kao da je prava utakmica. Obe ekipe igrale su agresivno i strastveno, a Vladi (Darida) je bio posebno naoštren. To je ono što želim da vidim kod njega. Nažalost, Marko se povredio i moraćemo da sačekamo detaljnije preglede da vidimo koliko će Grujić pauzirati i koliko je ozbiljna povreda, kazao je Pal Dardai, trener Herte.

Kako je preneo ‘Kliker’ ova povreda slična je onoj koju je Grujić već doživeo u septembru protiv Borusije iz Menhengladbaha, samo što je tada u pitanju bio zglob desne noge, a oporavak je trajao dva meseca. Nadamo se da ovog puta neće biti tako, a to bi zasigurno u velikoj meri oslabilo Hertu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter