2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS ODABRAO NAJBOLJE: Laureati za 2018. godinu su Miloje i Mitar!

Objavljeno: 11.12.18 u 15:26

Fudbalski savez Srbije, tradicionalno krajem svake godine bira najboljeg igrača i trenera.

Ove godine, čelnici FSS-a ‘Zlatne lopte’ dodeliće 17. decembra.

Najbolji igrač u 2018. godini je napadač Fulama Aleknsadar Mitrović, dok je  za najboljeg u konkurenciji trenera izabran strateg crveno-belih, Vladan Milojević.

Nekadašnji igrač Partizana u dresu sa nacionalnim grbom postigao je na 13 utakmica 12 golova, a bio je i najbolji strelac Lige nacije. Pored toga ove sezone on pruža odlične partije za Fulam u jednoj od najjačih liga na svetu, a bio je i zaslužan za plasman tog kluba u elitu.

FOTO: STARSPORT

Velika dilema bila je ko će dobiti nagradu namenjenu treneru. U trci su bili Slaviša Jokanović, koji je napravio veliki uspeh plsiravši se u Premijer ligu sa Fulamom i trener Crvene zvezde Vladan Milojević. Ipak, drugu godinu zaredom trener crveno-belih dobio je ovo priznananje, a on je sa svojom ekipom nakon osvojene titule  obezbedio i učešće u Ligi šampiona.

FSS će na svečanoj ceremoniji uručiti nagrade dobitnicima.

0
0

2 Komentara

  1. Ovu akciju izbora trenera godine ili najboljeg trenera Srbije treba zamrznuti na neodređeno vreme, zbog toga što ni jedan trener niti bilo koja ekipa u Srbiji, ne gaje savremeni fudbal! Svim trenerima ekipe igraju isto kao pod indigom: sporo, sa mnogo dodira lopte na sredini terena, neborbeno, bez brze tranzicije, bez visokog presinga i bez promene ritma! Naši treneri se trenutno svi nalaze u ranim 80-tim! Oni su prespavali zadnjih 30 godina!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je poraz srpskog fudbala! Izabrati Milojevića ze trenera godine, poznatog po kukavikoj taktici zglobnog autobusa u LŠ i po tome što u SLS nema brzine, borbenosti, brze tranzicije, visokog presinga i promene ritma u igri Zvezde! Ovo je tipično ponašanje nas Srba! Slavimo poraze kao uspehe!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter