0
Domaći fudbal

KLJAJIĆ: Verovali smo u pobedu, Rad ima dobre pojedince

Objavljeno: 09.12.18 u 20:23

Filip Kljajić uskočio u ‘minut do 12’ umesto Vladimira Stojkovića, koji se povredio na zagrevanju, i uspeo je da sačuva mrežu.

Partizan je protiv Rada slavio 3:0, a čuvar mreže crno-belih je bio na visini zadatka uprkos tome što je praktično pred sam početak saznao da će započeti utakmicu:

–  Da, malo vremena sam imao da se zagrejem. Ja generalno nemam problem sa tim pošto se uvek pripremam za utakmicu kao da postoji šansa da uđem. Danas sam bio spremniji nego inače s obzirom na to da Stojković nije trenirao dan pred utakmicu.

O svojoj partiji kaže:

– Dobro je kad se ne primi gol, mada u Partizanu nekad ni to nije dobro ako se ne pobedi i ne uzmu tri boda. Tada niko ne gleda na to da je mreža ostala mirna (sa ovom utakmicom 101 dan bez poraza), već da nema tri boda.

Rival nije ozbiljnije ugrozio Partizan, no Kljajić ističe da su građevinari ipak talentovan sastav, ali da je njegov tim očekivao trijumf:

– Ekipa Rada ima dobre pojedince, međutim slabe rezultate u poslednje vreme. Očekivali smo pobedu i tome se nadamo i u sledećoj utakmici, zaključio je Kljajić.

Poslednji meč u ovoj godini Partizan će odigrati u subotu, 15. decembra protiv Mačve u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter