0
Evroliga

SPORT NA TV: Derbi Serije A i dosta košarke

Objavljeno: 07.12.18 u 08:50

Danas su na programu uvodni mečevi pred ono što nas čeka za vikend, kada je u pitanju fudbal.

Pored toga tu su i utakmice košarkaške Evrolige.

U centru pažnje je premijerni meč italijanske Serije A. Ove sezone ‘stara dama’ ne zna za poraz, a na megdan im večeras dolazi Inter predovđen Maurom Ikardijem. Prenos ove utakmice je na prvom kanalu Arene sport od 20.30 sati. Petnest minuta kasnije na trećem kanalu Arene počeće prenos duela francuske lige između Monaka i Nice.

Pored ovih utakmica ista televizija prenosiće i košarkaške duele, pa tako od 20 sati na drugom kanalu možete gledati uvodni duel 10. kola ABA lige između Cedevite i Petrol Olimpije, a od 16.30 meč Novog Pazara i OKK Beograda.

I televizija Sport klub pripremila je prenose košarkaških mečeva, i to Evrolige. Pa tako na prvom kanalu od 18.30 možete gledati meč između Efesa i Reala iz Madrida, a od 20.30 duel Panatinaikosa i Fenerbahčea.

Na televiziji Eurosport od 20.30 časova možete pratiti duel 14. kola nemačke Bundeslige između Verdera iz Bremena, čiji dres nosi naš Miloš Veljković i Fortune iz Dizldorfa.

Evo i kompletnog prgorama:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter