0
Američki fudbal

SITUACIJA JE POSTALA JOŠ JEZIVIJA: Omiljenom sportisti ‘srpske krvi’ ugrožena karijera

Objavljeno: 07.12.18 u 00:07

Aleks Smit, jedan od omiljenih sportista srpskog porekla i nekadašnji prvi pik na NFL draftu mogao bi da bude prinuđen da okonča bogatu karijeru.

Smit je 18. novembra, tokom utakmice protiv Hjuston Teksansa doživeo prelom fibule i tibije, zbog čega je podvrgnut nizu operacija, ali najnovije informacije do kojih je došao novinar Jan Rapoport pokazuju da situacija nije obećavajuća.

Naime, mediji u SAD prenose Rapoportovu informaciju da je Smitu ugrožena karijera jer se, nakon nekoliko operacija, na nozi pojavila infekcija koja preti da uspori oporavak ovog fantasitčnog sportiste.

– U Aleksovo ime, zahvaljujemo svima na podršci i molitvama. Iako je u pitanju ozbiljna povreda, Aleks i njegova porodica ostaju snažni. Zamolili bismo sve da ispoštuju njihovu privatnost u ovoj situaciji.

Na to se nadovezao trener Džej Gruden:

– Mislim da je sve rečeno u saopštenju. Zamoljen sam od strane Aleksa, njegove supruge, oca i majke da ne širim dalje priču. To ću i učiniti. Mislim da će se Aleks obratiti medijima kad dođe trenutak, dodao je Gruden.

Smit je ovog leta stigao u Vašington iz Kanzas Sitija i Redskinse je predvodio do skora 6-3 i prvog mesta u NFC diviziji.

Podsećamo, Smit je povredu doživeo na tačno 33 godine od kako je Džo Tajsman doživeo povredu koja mu je okončala karijeru profesionalnog igrača američkog fudbala.

Nakon saznanja da je i Smitu ugrožena karijera, ovo saznanje postaje još jezivije…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter